Fana IL Frisk sitt støtteapparat

Fana IL Frisk sitt støtteapparat tilbyr omfattende medisinsk oppfølging med utøveren eller pasienten i fokus.

Jon Schjelderup - Lege
Jon Schjeldrup har lang erfaring som allmennpraktiker og idrettslege. Dr. Schjelderup har jobbet med mange av de beste lokale utøverne blant annet som som medisinsk ansvarlig i Sportsklubben Brann i mange år. I dag driver han Amalie Skram-klinikken og har et bredt nettverk i det idrettsmedisinske miljøet i Bergen. Schjelderup er dessuten en av de fremste på IMS-behandling. På Amalie Skram-klinikken har man gode diagnostiseringsverktøy som ultralydsdiagnostikk for å kunne stille presise diagnoser ved muskel- og seneskader. Som lege henviser Schjeldrup til andre spesialister ved behov.

Regine Bjarnoll - Fysioterapeut
Regine Bjarnoll har sin utdannelse fra Danmark. Som fysioterapeut er Bjarnoll opptatt av forebygging samt å jobbe med årsakene til skader og behandle ut fra dennr innfallsvinkelen. Bjarnoll driver også som personlig trener og og er instruktør i Fana ILs AAF-prosjekt. Fysioterapeuten holder hus på Midtun, men jobber også ut fra alle anleggene Fana IL og Fana IL Fotball disponerer.

Simen Norman - Osteopat
Simen Norman er utdannet både fysioterapeut og osteopat. Norman jobber med kompliserte årsakssammenhenger ved skadeproblematikk og har derfor ansvaret for mange av Fana IL og Fana IL Fotballs beste utøvere med jevnlige kontroller for å påse optimal funksjonalitet. Osteopaten jobber til dagen i Fasia som er lokalisert på Midtun.

Kristian Hansen Bruvik - Muskelterapeut
Kristian Hansen Bruvik har sin terapeututdannelse fra IFH i Norge i tillegg til sin IMS-skolering fra Stockholm. Bruvik jobber primært med manuell muskelbehandling (massasje) og triggerpunktbehandling med nåler. Utøver per i dag sitt daglige virke på alle idrettsanlegg som Fana IL og Fana IL Fotball disponerer, men vil etterhvert bli lokalisert sammen med fysioterapeut på Nesttun Idrettsplass og Fana Arena. Bruvik er forøvrig også knyttet opp som trener Fana ILs AAF-prosjekt med sin spesialitet på basis og styrke.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift