Fortjent tap mot Stord

Stord var det beste laget på Nesttun Idrettsplass søndag.

Foto: Odd Løvset i Hordalandsfotball.

Gjestene fra Sunnhordland viste muskler da de reiste hjem med tre poeng fra Nesttun Idrettsplass.

Stord viste raskt at seiersrekken i høst ikke var tilfeldig. Gjestene var fullt på høyde med Fana-laget som var sendt på banen og hadde samtidig enkeltspillere som stod frem. I perioder var bortelaget rett og slett overlegen de rød- og hvitstripede i duellspillet. Islendingen Viktor Smari Segatta sendte de hvitkledde i ledelsen en halvtime ut i kampen. Lagene gikk allikevel til pause med et uavgjortresultat etter at Fredrik Flo utliknet i omgangens siste sekund.

Håpet om fornyet energi og poeng forsvant dessverre raskt i andre omgang. Stord noterte seg for to raske mål - det første av dem på et usedvanlig vakkert frispark. Dette gjorde at våre utsendte måtte stupe i angrep. Hjemmelaget skapte et par brukbare muligheter, men ikke store nok til å få uttelling. Det var derfor symptomatisk for andreomgang at nevnte Segatta i stedet fikk pynte på resultatet i sluffasen av oppgjøret. Kampen endte dermed med en fortjent 1-4-seier til Stord til stor jubel for svært aktiv Stord-trener på tribunen - som til tross for å sone karantene i flere tilfeller ledet laget utenfor teknisk området. Mildt sagt oppsiktsvekkende og noe som bør hensynstaes på en bedre måte i fremtiden.

Fana - Stord 1-4 (1-1)
22. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 4, Nesttun Idrettsplass
Søndag 30. september 2018 klokken 17:00

Mål: 0-1, 1-1 (Fredrik Flo), 1-2, 1-3, 1-4.

Dommer: Bjørn-Ketil Olsen, Tertnes Fotball Herrer.

Fana: Ådne Nissestad, Ståle Tveit (Peder Andrés Åsemoen Karlsen), Fabian Rimestad, Sander Pettersen (Anders Moe Lund), Sivert Øverby, Anders Hagset Stavnesli (Lars Christian Moldestad), Joachim Dankertsen, Markus Attila Jr., Simen Brekkhus, Fredrik Flo, Henrik Udahl (Jesper Hadler-Olsen)

>> Fana - Stord (Facebook)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift