Bli med på Bergens beste fotballskoler

Fana IL Fotball arrangerer som alltid en rekke gode tiltak for barn og ungdom også i fotballåret 2019.

Løkkefotball i sommer

Fana IL Fotball ønsker som tidligere år å legge til rette for herlig løkkefotball på Nesttun Idrettsplass i sommer.

Fem fantastiske fotballskoledager

Til stor glede for et tresifret antall spillerne tok fjorårets beste fotballskole nye steg i uken som var.

Sommerferiefotball første uken i juli og august

Fana IL Fotball ønsker velkommen til sommerferiefotball første uken i juli og august.

Slik gjennomføres Fana Tine Fotballskole

I uken som kommer er det endelig avspark på Fana Tine Fotballskole.

Velkommen til Fana Tine Fotballskole

Fana IL Fotball ønsker også i år velkommen til to utgaver Fana Tine Fotballskole i hver sin ende sommerferien.

Fotballskole fredag 31. mai

Fana IL Fotball ønsker velkommen til fotballskole på Bergen kommune sin planleggingsdag i mai.

Bli med på påskeferiefotball

Fana IL Fotball ønsker velkommen til fotballskole i påskeferien.

Suksess med vinterferiefotball

Ivrige spillere fra hele ti forskjellige klubber deltok på Fana IL Fotballs vinterferiefotball.

Velkommen til vinterferiefotball

Fana IL Fotball ønsker velkommen til fotballskole i vinterferien.

Besøk våre lagsider